Om Kemp & Kjær

Kemp & Kjær er et PR-bureau i København med fokus på ekstern kommunikation, der arbejder med et netværk af underleverandører.

Vores model sikrer minimalt overhead og direkte kommunikation mellem dem, der arbejder sammen. Sagt med 90’er-management-lingo: Intet overflødigt fedt.

Kunderne får de kernekompetencer, der er brug for. Vi trækker på vores netværk til at løse alle slags kommunikationsopgaver, for ofte er der brug for andre indsatser for at PR-indsatsen giver mening.

Vores kunder bestemmer, hvornår Kemp & Kjær er et full-service bureau eller skarpe PR-specialister.

Partnere i Kemp & Kjær

View Jakob Hessellund's profile on LinkedIn

Jakob Kemp Hessellund

⋅ Den kreative

⋅ Nyhedshund og networker

⋅ Tidl. direktør i IT-branchen

⋅ Journalist, HA(jur.)

⋅ Der Alte

Jakob er tidligere direktør for og medstifter af Encode, som leverer IT-løsninger til reklamebureauer, store detailkæder og marketingafdelinger.
Jakob har desuden erfaring som journalist og stiftede PR-bureauet Hessellund Consult i 2012, hvor de primære opgaver har været at skabe synlighed for mellemstore IT-firmaer.

Kontakt Jakob på +45 4038 4586 eller jh@kempkjaer.dk

View Mark Kjær's profile on LinkedIn

Mark Benfeldt Kjær

⋅ Analytikeren

⋅ Digital wizkid og politisk tæft

⋅ Tidl. flere PR-bureauer

⋅ Cand.soc, Political Communication & Management

⋅ Der Junge

Mark har siden 2008 arbejdet med kommunikation og mediehåndtering, har bureauerfaring i PR og Public Affairs, samt medieanalyse fra to store mediebureauer.

Herudover har han udført politisk kampagnearbejde, og har senest hjulpet en række firmaer med presse- og kommunikationsopgaver i sit eget firma prXpress.

Kontakt Mark på +45 4142 3635 eller mark@kempkjaer.dk

Medarbejdere

View Jakob Vesterager's profile on LinkedIn

Jakob Vesterager

Konsulent

⋅ Tidligere journalist på Reuters Finans, ShippingWatch og CBS

⋅ Journalist, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

⋅ Tekstforfatter

Jakob har bedrevet journalistik og kommunikation siden 2011, og han har primært arbejdet med erhverv og forskning både som fastansat og freelancer.

Han trækker på sin erfaring fra journalistik og kommunikation og er vant til at løse en bred vifte af opgaver.

Kontakt Jakob på +45 2494 4429 eller jv@kempkjaer.dk

View Mark Kjær's profile on LinkedIn

Tine Moe

Juniorkonsulent

Som juniorkonsulent bidrager Tine med at skrive skarpe tekster og skabe stærk kommunikation for husets kunder. Tine har tidligere arbejdet som Research Analyst hos en dansk executive search-virksomhed, hvor hun har beskæftiget sig med projekt- og procesledelse, udarbejdelse af rapporter, telefoninterviews og research.

Tine læser cand. merc. med fokus på kommunikation og ledelse. Bacheloren har hun læst på Copenhagen Business School, mens kandidaten bliver færdiggjort på Syddansk Universitet i Odense – forventeligt i sommeren 2017.

Kontakt Tine på +45 3137 4578 eller tmo@kempkjaer.dk

Om navnet Kemp & Kjær

Hvem er Kemp?“, spørger alle de, der kender Jakob Hessellund a.k.a. Jakob Kemp Hessellund.

Mellemnavnet er blevet til firmanavnet af den urimeligt simple grund, at det klinger godt: “Kemp & Kjær” i stedet for “Kjær og Hessellund” – for ikke at tale om “Benfeldt og Hessellund”. Eller “Benfeldt og Kemp”.

Navnet er ikke alt; det er indhold og resultater der tæller. Men det er rart at kunne kommunikere sit navn klart og forståeligt uden at skulle stave det hver gang.

Står du overfor rebranding?

På samme måde hjælper vi vores kunder ved at fjerne al støj fra deres kommunikation, så budskabet står rent og når igennem til målgruppen.

PS: Hvis du har spillet i band, stiftet virksomhed eller på anden måde har stået overfor mareridtet “hvad skal vi hedde”, så kender du den lettelse det er, når man finder et navn, som både giver mening og lyder godt …

PPS: Læs her, hvordan du håndterer rebranding. Måske står du selv overfor et navneskift på virksomhed eller produkt?