Tidligere ansatte hos Kemp & Kjær

Amanda Stockmann

Konsulent

Amanda startede som praktikant, blev siden studentermedhjælper under sin uddannelse, cand.mag. i sprogpsykologi fra Københavns Universitet, hvorefter hun blev ansat som konsulent på fuld tid.

Amanda beskæftigede sig især med projektledelse, tekster og PR-opgaver. Hos Kemp & Kjær omsatte hun viden om forståelses-skabende kommunikations til pressematerialer, og var bl.a. ansvarlig for vores sociale mediekonti.

Tine Moe

Konsulent

Tine startede som praktikant, blev siden studentermedhjælper under sin uddannelse, cand.merc. i kommunikation og ledelse, hvorefter hun blev ansat som konsulent på fuld tid.

Tine beskæftigede sig især med tekster, planer og projektledelse.

Rasmus Bruun

Konsulent

Rasmus blev uddannet cand.comm i 2013 og skrev speciale i krisekommunikation. Ud over en periode som redaktionschef på et fodboldsite, hvor han dækkede Champions League, landsholdet og Superligaen, har han boet i Amsterdam, hvor han lavede PR og Marketing for et hollandsk firma.

Han har altså både erfaring med at arbejde som journalist og med at influere journalister. Yderligere har han stor erfaring med events og sociale medier.

Søren Vesterager Pedersen

Studentermedhjælper.

Søren læste cand. merc. (kom.) på CBS med linjen Public Relations and Marketing Communication, hvor han i foråret 2016 skrev speciale.

Hos Kemp & Kjær skrev Søren pressetekster, interviewede interessenter og hjalp i øvrigt med at give virksomheder den helt rigtige synlighed.

Nichlas Bjerring Larsen

Nichlas Bjerring Larsen

Praktikant.

Nichlas læste Dansk på Københavns Universitet (cand.mag.) med fokus på kommunikation, sprog og kultur. Han håbede med sin praktikplads at tage skridtet videre fra den bløde humanist.

Nichlas lavede alle de opgaver det kræves af en praktikant og sugede så meget til sig som muligt.