PR-praktikant hos Kemp & Kjær

Har du lyst til at være en del af et mindre PR-bureau i vækst?

Hos Kemp & Kjær skaber vi presseomtaler og løser en bred palet af kommunikationsopgaver. Vores kunder er typisk digitale vækstvirksomheder med fokus på alt fra digitale løsninger i byggebranchen til deleøkonomiske platforme.

Din rolle: Bliv superskarp til PR

Du skal først og fremmest udarbejde kommunikations- og pressemateriale. Vi briefer dig grundigt på nye opgaver og giver dig løbende sparring og feedback: Hvem? Hvorfor? Hvordan? Målsætning, målgruppe, medier, message og meget mere.

Vi vil arbejde på, at du udvikler dig til en superskarp PR-konsulent i praktikforløbet. Derfor kommer du til at lave rigtige opgaver, der (forhåbentlig) ender med medieomtale.

Som en del af praktikopholdet uddanner vi dig gennem en håndfuld lektioner, hvor du bagefter skal bruge det, du har lært, på opgaver for kunder.

 

Din profil

  • Du læser formentlig journalistik eller kommunikation på universitetet, CBS eller DMJX.
  • Du er en dygtig skribent, som formidler præcist og kortfattet.
  • Du er nysgerrig på, hvordan medierne arbejder, og er frisk på at ringe til journalister og pitche historier.
  • Du er interesseret i IT- og tech-branchen.


Ansøgning

Er en praktikplads hos os noget for dig? Send en ansøgning og dit CV til Tine på tmo@kempkjaer.dk. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi finder den rette profil.

 

Det praktiske

Vi forventer, at du kan starte 1. september 2018 og være hos os 4-5 måneder. Du skal arbejde den tid, som dit studie kræver, for at praktikken er meritgivende.

Det betyder, at vi er åbne over for både deltids- og fuldtidspraktikanter. Ønsker du at være en del af teamet på fuld tid, er det en fordel.

Lægger din uddannelse kun op til en deltidsstilling, vil vi naturligvis kompensere dig for den tid, du evt. bruger ud over den meritgivende praktik.

 

 

Kontakt

Kemp & Kjær
Vesterbrogade 74, 2.
1620  København V

Tlf. 7060 5079

www.kempkjaer.dk

 

Spørgsmål?

Skriv til Tine på tmo@kempkjaer.dk

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar