Sidebilleder 20x9-0269-2

Online giver PR kontant værdi

Online synlighed, content, sociale medier og at blive fundet nemt på søgemaskiner er i dag hamrende vigtigt. PR hjælper markant på jeres digitale synlighed.

Google og Facebook er de to største medier i Danmark, uden sammenligning. Det gør det nemt og billigt for virksomheder at komme i kontakt med deres målgrupper.

Presseomtale i digitale nyhedsmedier som Politiken.dk, BT.dk og TV2.dk er yderst velegnede til at dele på sociale medier, og kan få jeres website højere op i søgeresultatet på Google, fordi Google betragter nyhedsmedier som troværdige kilder.

Social er stærkere end journalistik

      • Når netbrugere ser deres venner fremhæve produkter eller brands, kan det betyde, om man vælger at handle med det brand.
      • Brugernes adfærd kan analyseres: Man kan spore om de kommer fra Facebook, Google, en annonce, et nyhedsklip. Og hvordan de bevæger sig rundt på virksomhedens website. Det, der kan måles, kan styres.
      • Det er lynhurtigt at dele og ændre og optimere netkommunikation.

Derfor skal digital tilstedeværelse indgå i jeres kommunikationsstrategi.

Kemp & Kjær fokuserer på de synergier, der er i at målrette trafik via PR-indsatser og at skabe løbende indhold på platforme samt content-SEO.

Og hvis dét var volapyk, så kontakt os og kom online, så det kan mærkes på bundlinjen.