Medieovervågning | Få tilsendt presseklip m.m.

Der er PR-potentiale i at have kendskab til medielandskabet. Med indsigt i hvem og hvad der omtales hvor henne, kan I identificere indsatsområder og målrette jeres kommunikation. Eller bare følge med i hvad medierne skriver om jer.

Hos Kemp & Kjær tilbyder vi at levere løbende presseklip – samt en ugentlig, månedlig eller kvartalsmæssig oversigt over jeres presseomtale, hvor I får et detaljeret overblik over mediernes historier, statistik, samt vores vurdering og analyse af dagsordenen, så vi sammen kan målrette jeres PR-indsats.

Vores service kan skræddersys til jeres behov:

Medieovervågning af jeres presseklip

Vi benytter en række forskellige medieovervågnings-tjenester til at samle presseklip fra aviser, tv og web for vores kunder hver dag, og kan give jer en konkurrencedygtig pris på at modtage underretninger, når jeres virksomhed nævnes i pressen – sammen med en PDF af omtalen.

Udover en email-underretning, får I et samlet overblik over jeres presseklip, som I har live-adgang til via et dashboard med login – se eksempel nedenfor.

Overvågning af branchedagsorden

Vi kan også overvåge den aktuelle mediedagsorden for jer:

  • Hvad rører sig i mediebilledet inden for jeres branche?
  • Hvilke emner er højaktuelle?
  • Hvilke medier bringer de brancherelevante historier?

I kan vælge specifikke overvågningskriterier, og vi kan også lave analyser og rapporter af omtalen, hvis ønsket:

Sodavand - kemp & kjær pr

Medieovervågning af konkurrenters presse

Hvordan bliver jeres konkurrenter omtalt?

  • Vi overvåger jeres konkurrenters medieomtale, så I kan planlægge jeres indsats med forskellige scenarier for øje.

konkurrenter kemp & kjær pr

Anbefaling til PR ud fra aktuel dagsorden

Ud fra den aktuelle mediedagsorden kan vi spotte om noget har potentiale til at blive en god historie for jeres virksomhed. Kan I byde ind med en oplagt ekspert-kommentar? Kan I komme med et mere kvalificeret modsvar? Er en af jeres ældre nyheder pludselig blevet aktuel igen? Vi kan tilbyde jer skræddersyede anbefalinger til presseindsatser, så det er jer, der kommer til at sætte dagsordenen.

Kontakt os for at høre mere om priser og om, hvilke muligheder I har for medieovervågning – ring til Mark Kjær på +45 4142 3635 eller email mark@kempkjaer.dk.