Sidebilleder 20x9-0196-2

PR for vækstvirksomheder

Understøt væksten med medieomtale.

Synlighed betaler sig. Adgangen til investorer, nye medarbejdere og kunder er meget nemmere for virksomheder, der er blevet omtalt i medierne – for det gode, naturligvis.

Vi hjælper med at bygge bro mellem det, som I gerne vil fortælle, og det, som medierne gerne vil fortælle deres læsere, lyttere og seere.

På den måde sikrer vi at I kommer højt i bevidstheden hos jeres målgruppe, så I kan opfylde jeres mission – og så har vi opfyldt vores.

Journalisten er kunden

Vi håndterer alt det praktiske omkring pressearbejdet, og forventer at I stiller op, når pressen er der. Jeres historie er vigtig, men vi ved også, at den er i konkurrence med masser af andre historier fra andre virksomheder. Det er ligesom salg: Man er nødt til at være klar, når kunden kommer ind ad døren. Her er journalisten kunde, ikke omvendt. Vi har meget høj succesrate når vi “sælger” historier til medierne.

Vi samarbejder med alle typer medier, og selvom man er IT-virksomhed, er det måske ikke Computerworld eller Børsen Digital, der er det vigtigste. Det er vigtigt at være der, hvor målgruppen får sine nyheder.

Vi starter med at forstå jeres forretning. Derefter kan vi sammen finde ud af, hvad jeres PR-kampagne skal understøtte – investorsøgning, tiltrække medarbejdere, skaffe kunder. Så er chancen for succes på bundlinjen størst.

Skriv til Jakob eller ring til ham på 4038 4586 og få indspark til jeres fremtidige vækst.