Sidebilleder 20x9-0209-2

PR-strategien er fundamentet for resultaterne

Vi lægger en PR-strategi sammen med jer, og med strategien på plads har vi rammen for effektiv eksekvering. Så kan vi skabe den presseomtale, som I har brug for.

En PR-strategi behøver ikke være lang og kompliceret, og for en mellemstor vækstvirksomhed tager det typisk få timer at finde ind til kernen og lægge en plan.

Vi starter med at forstå jeres forretning i dybden. Det er ekstremt vigtigt, for at vi kan anbefale en PR-strategi, som giver resultater på bundlinjen, på både kort og lang sigt.

Forståelsen giver også grundlag for at gribe muligheden, når mediernes dagsorden er åben for jeres input. Så kan vi rykke hurtigt og ramme rigtigt.

Målsætning, målgruppe, medier

Ved at kende jeres målsætninger, kan vi udpege de relevante målgrupper, og så skal vi blot vælge de medier, som målgruppen bruger. Derefter kan vi snakke historier og vinkler på historierne.

Skriv til Jakob eller Mark – eller ring 4038 4586 (Jakob) og 4142 3635 (Mark) – og få en aftale om et oplæg til jeres PR-strategi. Kemp & Kjær er et PR-bureau i København.