Vinen flød ved vellykket netværksarrangement på No. 31 – Wine & Food

40 deltagere blev introduceret til hinanden og italiensk velsmag, da Kemp & Kjær i går inviterede til netværksarrangement hos No. 31 – Wine & Food i København K.

 

Kemp & Kjær inviterede tirsdag den 13. september til vinsmagning og netværksarrangement hos No. 31 – Wine & Food.

Aftenen startede med bobler i glassene og networking. Deltagerne fik herefter mulighed for at smage flere forskellige italienske pastaretter tilberedt af restaurantens italienske kok Stefania, der med sit ophav i Italien sikrede en autentisk smagsoplevelse.

 

Pappardelle med trøffel, champignon og timian.

Pappardelle med trøffel, champignon og timian.

 

Med veltilberedt og smagfuld pasta på tallerknerne blev gæsterne taget i gennem en række italienske vindistrikter af sommelier og vinhandler Henrik Nielsen fra Premier Cru. Undervejs blev der talt, smagt og rost.

 

Sommelier og vinhandler Henrik Nielsen.

Sommelier og vinhandler Henrik Nielsen.

 

Netværksarrangementet sluttede som det startede – med bobler i glassene og networking.

 

Læs mere om No. 31 – Wine & Food her.

Læs mere om Premier Cru her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar