Deep tech er den teknologi, der i dag driver de største fremskridt, og skubber grænserne for, hvad der er muligt. Vi har arbejdet med alt fra atomkraft og intelligente batterisystemer til avancerede pasteuriseringsteknologier, og vores driver er nysgerrighed, hvor vi er passionerede i at sætte os grundigt ind i de teknologiske fremskridt, der udgør kernen i jeres virksomhed, så vi bedst muligt kan fremme jeres sag.

Siden vi grundlagde PR-bureauet Kemp & Kjær, har vi haft tætte forbindelser til virksomheder i teknologisektoren i Danmark og internationalt. Gennem årene har vi hjulpet en række deep tech-virksomheder, der gør en afgørende forskel for samfundet, med at fortælle deres historie, bygge tillid og formidle deres innovative arbejde til et bredere publikum, så deres teknologi er blevet cementeret som førende blandt stakeholders og i offentligheden.

Få international presse – land for land

Deep tech-virksomheder stræber ofte mod et globalt marked. Derfor fungerer vi ofte som en hub, der styrer vores kunders internationale PR-indsatser gennem vores PR-netværk, der dækker over 100 lande.

Strategisk samarbejdspartner

Vores PR-bureau er jeres strategiske kommunikationspartner. Vi arbejder tæt sammen med jer for at forstå jeres teknologi og dens potentiale. Vi hjælper med at skræddersy jeres budskaber, og kommunikerer dem effektivt til relevante stakeholders gennem medier og andre kanaler.

Kontakt Jakob Kemp Hessellund
jh@kempkjaer.dk | +45 4038 4586

Vores primære ESG-mål er at fremme teknologi, der gør en positiv forskel i verden (FN Global Compact mål nr. 9.4 om at fremme bæredygtig industrialisering og understøtte innovation), og det er det, der motiverer os mest. Deep tech er som regel det, der gør den største forskel.

Sammen med vores erfaringer med kunder fra deep tech-sektoren, kan vi forstå og formidle komplekse teknologiske koncepter. Det betyder, at I får optimale vilkår for at få præsenteret jeres arbejde på en måde, der engagerer og informerer både specialiserede og bredere publikummer.

Måling og rapportering

Vi forstår vigtigheden af data i deep tech-sektoren, og vi anvender de samme principper i vores arbejde, omend i mere enkel skala. Vi leverer som minimum månedlige rapporter, der giver overblik over vores indsatser og jeres resultater, og måler gerne op mod fastsatte KPI’er, som vi finder i fællesskab.

Supplerende kommunikationskanaler

Vi hjælper også med at maksimere rækkevidden af jeres PR-indsatser ved at supplere presseomtaler med strategiske social media-indlæg og anden kommunikation.

Vil du høre mere om, hvordan vores PR-bureau kan hjælpe din deep tech-virksomhed frem?

Kontakt Jakob Kemp Hessellund, der selv har en baggrund som stifter og direktør for en international it-virksomhed.

Kontaktinfo: +45 4038 4586 eller skriv til jh@kempkjaer.dk