Kemp & Kjær er et PR-bureau, der er udsprunget af et fokus på IT og teknologi, og en af vores kernekompetencer er PR og kommunikation for virksomheder og organisationer, der arbejder med cybersikkerhed.

Vi har i en årrække arbejde med en række kunder inden for cybersikkerhed – både store globale koncerner og mindre startups – og fået en dyb forståelse for branchen og de trends, der vil præge den de kommende år. Vi kender medierne og faldgruberne, og ved, hvordan man formidler budskaberne på en klar og effektiv måde.

Kontakt Jakob Kemp Hessellund
jh@kempkjaer.dk | +45 4038 4586

Der er masser af spillere inden for branchen, der kæmper for at etablere sig som thought leaders, så det er vigtigt at tale mindre om jeres produkt, og mere om hvordan cybertruslen berører samfundet, og hvorfor jeres syn på it-sikkerhed kan gøre en forskel. Det skaber tillid, som er afgørende for valg af leverandør.

Det gælder om strategisk at udvælge de dagsordener, der har betydning for samfundet, understøtter jeres forretning, og hvor I kan bidrage med værdi til mediernes læsere.

Bliver I ved over en periode, kan I blive thought leaders indenfor cyber, så medierne selv tager fat i jer, og det sikrer at jeres budskaber når ud til jeres kernemålgrupper.

Vi tilbyder en række services, herunder strategi, udarbejdelse og pitching af pressemeddelelser, opbygning af medierelationer og krisekommunikation. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at deres budskaber når ud til den rigtige målgruppe på den rigtige måde.

Hør mere om hvordan vores PR-bureau kan fremme en dagsorden om cybersikkerhed

Kontakt Jakob Kemp Hessellund, der selv har en baggrund som CEO i en it-virksomhed, for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed
Kontaktinfo: +45 4038 4586 | jh@kempkjaer.dk