Kure og Køhnke startet hos Kemp & Kjær

1. november startede Sarah Køhnke og Malthe W. Kure hos os, og det betyder både dybere og bredere kompetencer til vores kunder.


To nye ansigter. Kure og Køhnke til Kemp & Kjær. Nordic PR fusionerer med Kemp & Kjær. 

Mange slices at skære denne nyhed i, men realiteten er: Sarah Køhnke og Malthe Kure er nu med i Kemp & Kjær, og det er vi superglade for, alle fire.

Nordic PR ind i Kemp & Kjær

Sarah indskyder hendes bureau, Nordic PR – dvs. netværk, erfaring, crazy kreativtitet og ekseptionel ekspertise indenfor automotive, medico, hospitality, destinationer og livsstil. 

Både business og politik
Malthe er et stjerneskud på PR-himlen, og som seniorrådgiver med partnerambitioner trækker han på flere års erfaring fra forskellige danske bureauer – og senest Erhvervsministeriet. Han leverer overblik, forretningsforståelse og public affairs – skaber resultater på både store og små historier; holder hovedet koldt og linjerne varme i en krise. Og så skal han være med til at sætte retningen for bureauet.

Fortsat ESG-fokus

Malthe og Sarah er vidt forskellige men har PR-håndværket og forretningsforståelsen til fælles, og vi glæder os til at bringe den bredere palette i spil hos vores kunder.

Sarah og Malthe er endnu et kapitel i den nye fortælling, som vi startede i foråret 2023: 

Kemp & Kjær som ESG-fokuseret PR-bureau med et kæmpe, globalt netværk til at skabe PR i andre lande for vores kunder. Førende på transparens og effektivitet i PR-branchen. 

Og så har vi stor kærlighed til impact-teknologi, for sådan kan vi nemlig bidrage signifikant til en bedre verden, selvom vores muligheder for at påvirke gennem scope 1 og 2 er minimale.

Hvis du vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig og din organisation, så tag fat i Jakob Hessellund på jh@kempkjaer.dk eller tlf. 4038 4586.