Green Tech Challenge 2016 sparket i gang

Green Tech Challenge 2016 blev sparket i gang på fineste vis, da Dansk Industri i går lagde hus til. Kemp & Kjær coachede de 20 danske deltager-virksomheder i kunsten at opnå presseomtale.

 

Green Tech Challenge blev stiftet sidste år, da unge iværksættere vurderede, at dansk politik er for langsomme til at skabe en grøn og bæredygtig omstilling, hvilket medfører tendens til innovationsdød og manglende kommercialisering af grøn innovation. Ifølge Green Tech Challenge er der behov for at kanalisere mere kapital ind i grøn innovation og hjælpe grønne startups med at kommercialisere.

I dag trives samtlige deltagere fra 2015, flere har rejst kapital og nogle er i forhandlinger om investeringer. I 2016 har interessen for Green Tech Challenge være overvældende. De stærkeste folk i rådgivningsbranchen støtter op om projektet, der i år laves i samarbejde med Kromann Reumert, PwC, Dansk Industri, Microsoft, QVARTZ, Accenture, Kemp & Kjær, Awapatent m.fl. Det har tidoblet omsætningen i Green Tech Challenge, der dermed er et økonomisk bæredygtigt og selvfinansierende privat innovationsinitiativ.

I går startede Green Tech Challenge 2016, hvor 20 danske startups mødte spændte op i Industriens Hus, der på fornemste vis lagde hus til. Se udvalgte billeder fra Kemp & Kjærs oplæg og coaching her:

 

 

img_1346-1

img_1358-2

img_1396-4

img_1442-8

 

Se alle billederne her.