Mere end 1700 var med til at gøre årets TechBBQ til en kæmpe success

For fjerde år i træk inviterede TechBBQ til Danmarks største startup-konference i Operaen i København. Blandt de mere end 1700 deltagende var en lang række startups, serieiværksættere og investorer.

 

I 2012 startede en gruppe serieiværksættere TechBBQ med en ambition om at samle det danske startup-miljø mindst én gang årligt for at udveksle erfaringer. TechBBQ tiltrækker derudover både danske og udenlandske investorer, som får muligheden for at tage pulsen på startup-miljøet i Danmark.

 

Uvant at sige nej til investorer

Klaus Nyengaard, som er en af TechBBQ’s grundlæggere, kunne ved gårsdagens arrangement fortælle, hvordan de i år havde måtte sige nej til flere investorer, da billetterne var udsolgt – en uvant situation for de fleste startups.

 

Arrangementet er da også blevet så populært at Erhvervs- og Vækstminister Troels Lund Poulsen tog sig tid til at komme forbi og byde velkommen.

 

14434932_1415929341768989_906637195377647142_o

Erhvervs- og Vækstminister Troels Lund Poulsen byder velkomment til årets TechBBQ.

 

David Helgason var blot en af mange inspirerende iværksættere, som delte ud af sine erfaringer og kom med gode råd til de fremmødte.

 

Her ses David Helgason, co-founder og EVP i Unity.

Her ses David Helgason, co-founder og EVP i Unity.

 

Udover inspirerende oplæg bød dagen på live pitches fra blandt andet CEO i Geniebelt, Ulrik Branner, paneldebatter, en verdenspremiere og meget mere – alt sammen præsenteret af Laila Pawlak fra Dare2Mansion, som klarede værtinderollen med naturligt overskud.

 

Dagens værtinde, Laila Pawlak

Dagens værtinde, Laila Pawlak.

 

Efter en inspirerende dag i Operaen inviterede TechBBQ til afterparty på Papirøen, hvor der var rig mulighed for at netværke og drikke drinks.