Nyt europæisk PR-netværk ser dagens lys

Vi har etableret et nyt samarbejde med seks europæiske PR-bureauer for at hjælpe vores kunder ind på nye nationale markeder i Europa.

Sammen med seks andre PR-bureauer har vi startet et nyt netværk på tværs af Europa. Samarbejdet skal hjælpe digitale og tech-virksomheder med at etablere sig i nye lande.

Netværkets navn er Enterie Collective, og formålet er, at kunder fra de syv lande får den rette hjælp til at komme i gang i nye markeder.

– Vores kunder er typisk innovative virksomheder med internationale aktiviteter, så de efterspørger, at vi kan hjælpe dem i udlandet. Netværket formaliserer og udvider vores allerede igangværende samarbejde med kommunikationsbureauer i andre EU-lande. Hvert bureau har lokalkendskab og et fagligt niveau, vi kan stå inde for, siger Jakob Kemp Hessellund.

Globalt perspektiv

I starten af 2016 var Kemp & Kjær initiativtagere til det skandinaviske PR-netværk Northern PR Network.

– Vores nordiske netværk har åbnet for PR i Skandinavien, og det er en attraktiv pakkeløsning for udenlandske virksomheder der vil markedsføre sig i Norden, men også danske virksomheder, der vil overføre deres produkt til et lignende marked. Flere har dog et globalt sigte fra start eller efterspørger specifikke enkeltlande, som de kan se markedspotentiale i, så vi har længe samarbejdet med bureauer udenfor Norden, siger Mark Benfeldt Kjær.

Enterie-netværket supplerer Kemp & Kjærs medlemskab af Northern PR Network.

Om Enterie Collective

Netværket skal hjælpe startups og B2B2C-virksomheder inden for tech og digitale områder med at udvide til nye lande og dækker indtil videre Danmark, Polen, Frankrig, Tyskland, Portugal, Spanien og Storbritannien.

Bureauerne i Enterie Collective hjælper blandt andet virksomheder med mediekontakt, indsigt i nationale markeder, social media-indsatser samt strategi.

Læs mere om Enterie Collective

Enterie Collective består af:

  • Kemp & Kjær (Danmark)
  • Profeina (Polen)
  • Com’I/O (Frankrig)
  • m3 PR (Tyskland)
  • Canella PR (Portugal & Spanien)
  • Mustard PR (Storbritannien)

Kontakt os, hvis du vil høre mere om PR-muligheder uden for Danmark.